Buitenschoolse opvang

BSO Het Vogelnest, gelegen in het sfeervolle IKC Het Vogelnest in Sint Pancras. In onze BSO bieden we vier groepen aan: Boomhopper, de startgroep voor 4 jaar. Kolibrie en Grutto voor kinderen van 4 tot 7 jaar en Albatros voor kinderen van 7 jaar en ouder. We begrijpen dat elke leeftijdsgroep unieke behoeften heeft, daarom worden onze activiteiten zorgvuldig afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

In de speciaal ingerichte ruimtes creëren we een omgeving die perfect is afgestemd op de behoeften van kinderen in de leeftijdscategorieën. We streven ernaar om een gevarieerd programma te bieden, zodat elk kind met plezier naar de BSO komt. Creatieve activiteiten, spelletjes en uitdagende projecten vullen de dag van de jongere kinderen op een speelse en educatieve manier.

Voor de oudere kinderen draait het om zelfexpressie en participatie. Kinderen kunnen actief deelnemen door thema's te kiezen en aan te geven welke activiteiten ze graag willen ondernemen. De groepsruimte is specifiek ingericht voor deze leeftijdsgroep, met ruimte voor ontspanning, gaming, techniek, tafelvoetbal, koken en bakken. Op deze manier bieden we een breed scala aan activiteiten dat voldoet aan de wensen en behoeften van onze 8+ kinderen.

De kinderen vanaf 8 jaar kunnen ook overstappen naar BSO De Torenvalk. Zo kunnen ze blijven genieten van activiteiten die perfect passen bij hun leeftijdsgenoten. Deze overgang zorgt ervoor dat kinderen in een omgeving blijven waar ze zich comfortabel voelen en waar ze uitgedaagd worden met activiteiten die aansluiten bij hun ontwikkelingsfase.

Voor de echte natuurliefhebbers hebben we nog Natuur BSO Vrije Vogels, een betoverende plek waar avontuur en ontdekking samenkomen te midden van de prachtige natuur. We beginnen onze reis vanuit BSO Het Vogelnest in Sint Pancras om vervolgens naar de Fruittuin naast het Geestmerambacht te trekken. Hier, te midden van de natuur, vinden kinderen een speel- en leeromgeving die vrijheid en verwondering ademt.

Ontdek met ons mee hoe BSO Het Vogelnest een inspirerende en plezierige omgeving biedt waarin elk kind kan gedijen en zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen unieke manier.

 

Contact groepen

Boomhopper

Kolibrie

Grutto

Albatros

Torenvalk

Vrije Vogels

Openingstijden

Voorschoolse opvang
Ma-, di-, en donderdag
07.00 tot 08.30 uur

Buitenschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
14.00 tot 18.30 uur

BSO Torenvalk & Vrije Vogels
Ma-, di-, donderdag
14.00 tot 18.30 uur

Vragen of aanmelden?

Heeft u vragen of interesse in opvang bij BSO Het Vogelnest? Bel dan met onze afdeling Kindplanning en plaatsing. U kunt uw kind ook online aanmelden via de button.

Online aanmelden